Monday, March 9, 2015

Akhirnya....

Assalammualaikum semua.. alhamdulillah, akhirnya IRIS KITCHEN SERVICES telah berjaya didaftarkan dengan no pendaftaran JM0715360-D. Syukur yang amat. Gembira tak terkata, namun ini baru permulaan kami. 2015 kami harus bekerja kuat untuk memastikan syarikat ini terus berkembang demi sesuap nasi anak-anak. 

Sedikit maklumat mengenai syarikat kami.. kami mengedar frozen food, menjual kek dan biskut secara online, mengambil tempahan katering makanan dan juga mengedar kudapan kering. Buat masa ini, kami baru sahaja mula mengedar dengan produk frozen yang pertama iaitu Cheezy Murtabak yang dihasilkan oleh sahabat dari Johor Bahru. Produk murtabaknya memang sedap dan digilai ramai kerana cheese nya yang banyak dan daging yang cukup terasa keenakkannya. Kami juga alu-alukan kepada pembekal atau pembuat frozen food di luar sana yang memerlukan khidmat pengedar atau penjual bole whatssap kami di nombor yang tertera di atas.

Bagi produk kek, kami hanya membuat sambilan untuk masa ini bergantung pada jumlah tempahan kerana baker kami bekerja sepenuh masa di tempat lain. Insya Allah akan datang baru kami pelbagaikan produk kek kami. Kami baru bermula maka kami sangat memerlukan sokongan dari sahabat alam maya. Peace ~


emoticon

2 comments:

Followers

Labels

beef (8) bouquet (3) bread (3) cake (14) cake pop (10) character (2) chicken (7) chitchat (7) cookies (4) cupcake (11) dessert (4) edible image (1) egg (2) fish (5) fondant (2) fried (6) fruit (5) kuih (2) lamb (2) mee (3) mini cake (1) muffin (2) pasta (2) pastry (1) promo (5) rice (5) sambal (8) seafood (12) sirih junjung (1) soup (3) tart (7) tea break (2) veggie (9)