Wednesday, May 18, 2011

Order 12-15 May 2011

Salam semua... Selamat Hari Wesak kepada yang beragama Buddha... semalam cuti.. so mood nak update blog pun ke laut..hahaa... kat ofis rajin plak.. maybe sbb blum banyak keja lg kat ofis ni.. Mggu lepas adalah minggu yang sibuk... bila dah keja ni.. sampingan buat kek rasa sangat penat.. mungkin sebab masa limited.. sampai rumah dah dkat pukul 7 malam.. slalu start buat kek lpas isyak.. sbb senang abiskan sembahyang dlu (klau tidak... alamat isyak pkul 3 pagi..haha.. pkul 11 malam slalu dh start ngantuk lebih-lebih lagi esok nya nak kena bangun pkul 6 pagi... so jadi harap smua paham klau ada order yang sy tak dapat amik.. siapa cepat dia dapat... bukan sombong tp masa tak mengizinkan..

Ok la.. order kali ni di syorkan oleh kawan sekolah saya dulu.. Yan.. thank you so much dear... Kak Sue dari Maybank order for birthday party anaknye... Moist Choc Cake with Choc Ganache filling di deko bentuk Mickey Mouse untuk anaknya Aleesya dan Adam.. Sugar Cookies Mickey Mouse juga... dan Red Velvet Cuppies... Turut sama order mggu lepas Kak Ina dan Iqa (rakan sekerja) order Oreo Cuppies dan Red Velvet.. Tak lupa juga my special client Khalilah a.k.a Kelly yang order tiap minggu (3 weeks in a row..hehe.. thank you daling.. love u) mggu ni she's ordered Mix Muffin...

Ok la.. sila layan gambar-gambar yang ada.. klau berkenan.. contact je sy k... take care smua..~Muahhhh


Red Velvet Cuppies


Sugar cookies Mickey Mouse


Mickey Mouse theme Chocolate cake


In the box..


Red Velvet Cuppies


Mix Muffins..



2 comments:

  1. cantik! dan rajin sungguh.. iris.. :))

    ReplyDelete
  2. thanx k.ita... xleh lawan akak punya lagi... :)

    ReplyDelete

Followers

Labels

beef (8) bouquet (3) bread (3) cake (14) cake pop (10) character (2) chicken (7) chitchat (7) cookies (4) cupcake (11) dessert (4) edible image (1) egg (2) fish (5) fondant (2) fried (6) fruit (5) kuih (2) lamb (2) mee (3) mini cake (1) muffin (2) pasta (2) pastry (1) promo (5) rice (5) sambal (8) seafood (12) sirih junjung (1) soup (3) tart (7) tea break (2) veggie (9)