Tuesday, November 9, 2010

Cup Cake Pop

Dalam post sblm ni ada bgtau pasal cake pop.. ni nak tunjuk skali cake pop dalam cup.


comel kan? mcm biskut.. tp its a cake!! klau wat jamuan pun senang.. skali ngap je..hehe.. Cup cake pop ni spesel nye bole letak filling.. klau stick tak bole..


nampak sedap kan? meh la cuba.. Dua dozen (24 pcs) RM 25.00 je..

yg ni saya buat utk Khalilah, just buah tangan visit her during confinement. She like it..yayyy!! Congrates Kelly..


Order from Aulia Abdullah utk mak dia.. Heheh.. sebenarnye takde apa2 ocassion, tp just nak surprise mak dia. TQ sis..






1 comment:

  1. Mesti lah sukaaaa... first time dapat cake pop.. mula2 tak paham jugak cam ne lah cake pop ni dibuat.. berkali2 lah tuan punya kedai ni explain.. hahaha.. last2 baru la paham!! sebab dalam pantang kot aku agak blur.. hehe.. thank u..

    ReplyDelete

Followers

Labels

beef (8) bouquet (3) bread (3) cake (14) cake pop (10) character (2) chicken (7) chitchat (7) cookies (4) cupcake (11) dessert (4) edible image (1) egg (2) fish (5) fondant (2) fried (6) fruit (5) kuih (2) lamb (2) mee (3) mini cake (1) muffin (2) pasta (2) pastry (1) promo (5) rice (5) sambal (8) seafood (12) sirih junjung (1) soup (3) tart (7) tea break (2) veggie (9)